کدام سرداران سپاه به کمک مردم زلزلهزده بم رفتند؟
- شناسه خبر: 4408
- تاریخ و زمان ارسال: 5 دی 1402 ساعت 04:22
- بازدید : 88
- نویسنده: کرمان 1400
به گزارش سرویس سیاسی کرمان۱۴۰۰ و به نقل از ایسنا؛ سیدمحمد حسینی در مراسم بیستمین سالگرد زلزله بم با اشاره به قدمت و پیشینه تاریخی و باستانی شهر بم اظهار داشت: برخی مورخان و جهانگردان قدمت شهرستان بم را سده پنجم قبل از میلاد عنوان کردهاند. این شهر از قدیم الایام به خاطر داشتن جاذبههای تاریخی و طبیعی شهره جهانی دارد که از مهمترین آثار آن میتوان به ارگ قدیم بم اشاره کرد. امروز در کنار مسئولین میراث فرهنگی و گردشگری همه وظیفه داریم با ابزار رسانهای ظرفیتها و جاذبههای فرهنگی، تاریخی و طبیعی کشور، استان و شهر خود را به دیگران و سایر کشورها معرفی کنیم.
معاون رئیس جمهور با اشاره به اقدام برخی از کشورها در احداث بارگاه و بنای یادبود برای شخصیتهای ایرانی گفت: آنها حتی با مصادره مشاهیر از نداشتهها برای خود ظرفیت جذب گردشگر و درآمد ایجاد می کنند؛ لذا در چنین شرایطی باید شخصیتهای برجسته و آثار تاریخی و جاذبههای طبیعی فراوان کشور را به خوبی معرفی کنیم.
حسینی حادثه زلزله بم را بسیار دردناک و غم انگیز توصیف کرد و با اشاره به همدردی و کمکرسانی همه ایرانیان در این حادثه خاطرنشان کرد: در این حادثه همه به میدان آمدند و سردار حاج قاسم سلیمانی به همراه شهید کاظمی فرمانده وقت نیروی هوایی سپاه از جمله اولین مدیرانی بودند که برای امدادرسانی وارد منطقه شدند و به مدیریت و سروسامان دادن امور پرداختند و این حضور تاثیر زیادی در کاهش آلام زلزله زدگان داشت.
معاون پارلمانی رئیسجمهور همچنین با بیان اینکه کشورمان همواره با حوادث غیرمترقبه از جمله سیل و زلزله مواجه است، گفت: وقوع حوادث مختلف و متعدد باعث شده که امروز به سمت مقاوم سازی واحدهای مسکونی حرکت کنیم که در هنگام وقوع حوادث غیرطبیعی با آسیب و خسارت های کمتری مواجه باشیم.
وی در ادامه با تجلیل از رزمندگان و سلحشوران دیار کرمان در دوران دفاع مقدس گفت: جوانان این دیار چهرههای درخشانی هستند که شجاعانه وارد میدان شدند و برای دفاع از ارزشهای انقلاب و تمامیت ارضی کشور جانفشانی کردند و مایه مباهات است که مردم این خطه از چنین روحیه و فرهنگی برخوردار هستند.
معاون رئیسجمهور همچنین با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم بیدفاع غزه گفت: اگر در زلزله بم همه مردم ایران برای کمک و امدادرسانی بسیج شدند تا آلام و اندوه مردم کاهش یابد، اما جنایتکاران صهیونیست که بویی از انسانیت نبردهاند حتی اجازه نمیدهند به مردم غزه آب، غذا و دارو ارسال شود و آنها را در محاصره غیرانسانی قرار دادهاند.
معاون رئیس جمهور در امور مجلس در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اهتمام دولت برای خدمت صادقانه، بیوقفه و شبانه روزی به مردم و رفع مشکلات کشور، گفت: با توجه به اینکه عملکرد چندین دولت را از نزدیک شاهد بودهام، گواهی میدهم که این دولت با تمام وجود و بدون منت و چشم داشتی به دنبال گرهگشایی از مشکلات و جبران کمبودها و کم کاریها است.
وی حمایت دولت مردمی از بخش خصوصی و سرمایه گذاران داخلی و خارجی را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: دولت بر این باور است که اقتصاد باید مردمی شود و نقش دولت در این زمینه حمایت، نظارت و هدایت است و در این راستا در مناطق آزاد صدها بسته سرمایه گذاری آماده شده که سرمایه گذاران با کمترین زمان و دغدغه بتوانند، مشغول فعالیت شوند. همچنین با تعاملات و همکاریهایی که در سایه سیاست خارجی فعال و پویای دولت سیزدهم با کشورهای همسایه و دوست ایجاد شده و نیز عضویت کشورمان در سازمان شانگهای و گروه کشورهای نوظهور اقتصادی بریکس، زمینه مناسبی برای سرمایه گذاری در کشور فراهم شده است.
معاون پارلمانی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: رئیس جمهور به منظور ایجاد فرصتهای شغلی و افزایش تولید و رونق اقتصادی بطور مرتب با اصحاب صنعت، تولیدگران، کارآفرینان و سرمایه گذاران جلسه و نشست تخصصی برگزار می کند و در سفرهای خارجی غالبا با ایرانیان خارج از کشور دیدار و آنان را به سرمایه گذاری در ایران ترغیب می کند.
حسینی در پایان افزود: دولت لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور را آماده کرده است تا با حمایت حقوقی و اقتصادی از هموطنان عزیزمان زمینه حضور و فعالیت های اقتصادی آنان را تسهیل کند.