اشتغالزاییِ بانویی جهادگر برای زنان سرپرست خانوار
- شناسه خبر: 7263
- تاریخ و زمان ارسال: 23 اردیبهشت 1404 ساعت 11:00
- بازدید : 73
- نویسنده: کرمان 1400

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی کرمان۱۴۰۰؛ در روزگاری که برخی نگاهها هنوز توانمندی زنِ محجبه را در قابهای کلیشهای محدود میکنند، بانویی از دل جامعه برخاسته و ثابت کرده است که حجاب، نه مانع پیشرفت، بلکه بستری برای رشد و تحول است؛ او با راهاندازی یک گروه جهادی، نهتنها گرههای بسیاری از زندگی مردم باز کرده، بلکه چراغی روشن در مسیر کارآفرینی و خودکفایی بانوان افروخته است.
این بانوی جهادگر مادر شهید محمدسعید دهقاناناری است که در ادامه گفتگویی با او داشتهایم.
فاطمه دهقاناناری در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی کرمان۱۴۰۰ گفت: از سال ۹۹ شروع به فعالیت کردیم؛ دومین سالگرد شهادت محمدسعید همزمان شده بود با ایام کرونا و به لحاظ شرایطی که ایجاد شده بود و شرایط پذیرایی نبود، با خانواده تصمیم گرفتیم که هزینه سالگرد شهادت محمدسعید را چند بسته حمایتی تهیه کنیم و به چند خانواده نیازمند که شناسایی کرده بودیم، هدیه کنیم.
وی افزود: همین شد که به فکر یک گروه گروه جهادی به نام خود شهید افتادم و توانستیم با مجوز رسمی از سپاه ثارالله کرمان شروع به فعالیت کنیم و در زمینه حمایت ایتام و خانوادههای نیازمند، حمایت مشاغل خانگی و اشتغالزایی فعالیت داریم که بر اشتغالزایی خصوصا اشتغال زنان سرپرستخانوار و زنان بدسرپرست تاکید ویژهای دارم.
مسئول گروه جهادی شهید دهقاناناری بیان کرد: انشالله با فراهم شدن زمینه اشغال و درآمدزایی مستقل شوند و نیازی به کمک نداشته باشند؛ این کار را از ابتدای تشکیل گروه شروع کردیم اما در حد وسیع نبود، از طریق ارتباط با دوستانمان در رودان، ترشیجاتی از قبیل ترشی انبه که مختص همان منطقه بود، به کرمان میآوردیم و از طریق گروه جهادی به فروش میرساندیم و از این راه منبع درآمدی برای گروه ایجاد کردیم تا بتوانیم به خانوادههای نیازمند کمک کنیم.
وی ادامه داد: اما بیشتر تاکیدم بر این بود که برای خانوادههای نیازمندی که در کرمان زندگی میکردند و جز منطقه هدفمان بودند، اشتغالزایی کنیم و خدا را شکر توانستیم این کار را انجام دهیم.
مادر شهید عنوان کرد: از ابتدای امسال به صورت رسمی و جدی کار میکنیم و قرار است ترشیجات، محصولات خانگی و ارگانیک با توجه به هر فصل تولید و از طریق گروه جهادی تحت عنوان محصولات مطبخ ننو به فروش رسد و سود حاصل از فروش این محصولات هم صرف حمایت از خانوادههای نیازمند به ویژه بیماران نیازمند شود و هم اشتغالزایی برای بانوان سرپرست خانوار و بدسرپرست باشد.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۵ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم مشغول به کار شدهاند، البته مکانی برای این کار نداریم و پیگیر یک کارگاه مناسب هستیم تا بتوانیم کار را گسترش دهیم، انشاالله با عنایت خدا و همکاری مسئولین بتوانیم این مکان را داشته باشیم.
انتهای خبر/ ک