امام (ره) روحیه خودباوری و مقاومت را در نسل انقلابی زنده کرد
- شناسه خبر: 411
- تاریخ و زمان ارسال: 7 خرداد 1401 ساعت 01:55
- بازدید : 341
- نویسنده: کرمان 1400
منصور الهی در گفتگو با کرمان ۱۴۰۰ گفت: این مرد تاریخ ساز و ماه بی تکرار با ایمان قوی و اعتقاد راسخی که داشت توانست نسلی را با خود همراه کند.
منصور الهی بیان کرد: که به صورت مستقیم و چهره به چهره با آنها رودرو نشده بود چون که امام بزرگوار زمانی که نطفه انقلاب را شکل می داد کیلومتر ها با این مردان تاریخ ساز فاصله فیزیکی داشت و در تبعید به سر می برد.
وی گفت : انچه که قابل تامل است این است که چون حضرت روح ا… خود به هدایت و قدرت الهی یقین داشت گفته ها و نوشته هایش هم در تربیت و رفتار نسل انقلاب موثر واقع می شد.
کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: امام مرد خدایی بود از هیچ چیز جز قدرت لایزال الهی هراس نداشت یعنی ایمان راسخ لذا تربیت یافتگان مکتبش هم اینگونه به رشد و تعالی رسیدند.
منصور الهی گفت: عدم توجه به دنیا، اخلاص در عبادت، خدمت بی منت به بشریت، تواضع در برابر مظلوم از جمله مصادیق بارز مکتب و مرام او بود و پیروانش هم همین مولفه ها را آموختند و به صداقت او ایمان آوردند.
وی تاکید کرد: روحیه خود باوری و مقاومت و نترسیدن از دشمنان از دیگر روشهای تربیتی نسل انقلابی و آن معمار انقلاب بود.
کارشناس مسائل سیاسی افزود: ایشان یکی از باورهایشان این بود که ما باید به فکر مکتب اسلام باشیم و قدرت و مسئولیت وسیله برای تعالی مکتب باشد.
منصورالهی اظهار کرد: تحول در دلهای جوانان فقط با همین مصداقها تبلور پیدا می کنند و کار را به جایی می رساند که در هر زمینه ای آن پیر فرزانه دستور وحکمی را می داد.
وی بیان کرد: آن نسل تربیت شده مرام او از یکدیگر سبقت می گرفتند و برای اجرای دستوراتش سر از پا نمی شناختند لذاست که امروز ما اعتقاد داریم او توانست نسلی را پرورش دهد که انقلابش را تا مرزهای مدیترانه پیش برده اند و برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی در تلاشند.
کارشناس مسائل سیاسی افزود: امروز فرزند خلف اصلح امام خود از تربیت یافتگان حضرت آیت الله امام خامنه ای مکتبش بوده چون او قوی با ایمان راسخ و مدیریت ناب انقلابی در همان مسیر نسل چهارم و پنجم را هدایت و مدیریت می نماید.
وی در پایان گفت: از این منظر است که گفته می شود حضرت امام راحل فتح الفتوحی داشت که در تاریخ بی سابقه است.
انتهای پیام/ تاج الدینی