پیوند هنر و دین موجب ماندگاری این دو مقوله میشود
- شناسه خبر: 5185
- تاریخ و زمان ارسال: 20 اردیبهشت 1403 ساعت 02:07
- بازدید : 131
- نویسنده: کرمان 1400
به گزارش سرویس فرهنگی کرمان۱۴۰۰؛ رئیسکل دادگستری استان کرمان در آیین اختتامیه جشنواره ملی هنر دینی تبار با اشاره برگزاری نشست سالانه مسئولان روابطعمومی دستگاه قضایی استان به میزبانی دادگستری زرند همزمان با این جشنواره، گفت: مجموعههای روابط عمومی امروز یک ابزار کار بسیار مهم و فرهنگی در اختیار مدیران هستند و اگر یک مدیر نگاه مثبت به روابطعمومی داشته باشد از این ابزار به خوبی استفاده میکند.
وی بیان کرد: نقش روابط عمومی مقابله با این سیاست دشمن است که میخواهد ناکارآمدی دستگاههای اجرایی، حاکمیت و نظام اسلامی را به مردم القا کند.
این مقام قضایی عنوان کرد: اولین کسی که در اولین خاکریز در دفاع از عملکرد حاکمیت نظام اسلامی قرار دارد، روابط عمومی است که به خوبی اخبار را منعکس کند و با رسانهها ارتباط بگیرد و زحماتی که کشیده میشود را به بهترین وجه اطلاعرسانی کند تا دشمن را خلع سلاح کرده و دشمن نتواند برنامهریزی کند و اخبار خلاف واقع را به جامعه القا کند.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: در این جشنواره چند مقوله مطرح است اول مقوله هنر، دوم مقوله دینداری و سوم مقوله تبار، هر سه مورد مقولهای مهم هستند، دلیل انتخاب این جشنواره هم مقابله با آسیبهایی است که متوجه خانوادههاست و امروز یکی از نگرانیهای ما در جامعه فعلی بحث آسیبهای اجتماعی و به ویژه آسیبهایی که متوجه خانوادههاست مثل طلاق، اعتیاد و دیگر مسائلی از امروز در خانوادهها مطرح است و آسیبهایی است که دشمن روی آنها کار میکند.
حجتالاسلام حمیدی تصریح کرد: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان تلاش دارد که خانواده ها را از نظر فرهنگی دریابد و آسیبها را به آنها بگوییم و موارد را از آنها مطالبه کنیم تا از آسیبها دور بمانند و فرزندان خانوادهها نیز مطابق با فرهنگ دینی، اسلامی و انقلابی رشد کرده و بزرگ شوند و در واقع فریب تبلیغات مسموم دشمن را نخورند.
وی در ادامه به مقوله هنر نیز اشاره و بیان کرد: هنر از ابتدای آفرینش انسان ابزار کار بسیار اثربخشی است که در اختیار بشریت قرار گرفته اما متاسفانه در طول تاریخ و خصوصا در سدههای اخیر، نگاه خوبی به مقوله هنر نشده است و هنر از مسیر اصلی خود فاصله گرفته است و به ابزاری در اختیار استعمارگران تبدیل شده تا اهداف خود را از طریق هنر مبتذل در جوامع پیاده کنند.
این مقام قضایی خاطرنشان کرد: استعمارگران در سده اخیر هنر را در مقابل دین قرار دادهاند یعنی افکاری را در جامعه ترویج کردهاند که هنرمند دیندار نشود و دیندار، هنرگریز باشد و نیز تلاش کردهاند که دو مقوله هنر و دین با هم پیوند نخورند، چون پیوند این دو مقوله، موجب ماندگاری این موارد میشود.
وی ادامه داد: همانطور که مقام معظم رهبری تاکیدشان بر این این است که هر مقولهای در این دنیا بخواهد ماندگار شود باید از هنر و زبان هنر استفاده کند، وگرنه ماندگار نمیشود؛ در ۱۰۰ سال اخیر استعمارگران به خوبی متوجه این موضوع شدند و یک تقابل میان هنر و دینداری به وجود آوردند که باید بیشتر به آن بپردازیم و این را به جامعه القا کنیم که هیچ تضادی بین دین و هنر وجود ندارد و دین همراه با هنر و هنر همراه با دین از مقولههایی است که در جامعه ما بسیار مفید است.
رئیسکل دادگستری استان کرمان گفت: این یک پیام بسیار مهم است که اسلام با هنر مخالف نیست، اسلام و قرآن هنر را مکمل کارهای اخلاقی در جامعه میداند این ما هستیم که باید از این ابزار به خوبی استفاده کنیم.
وی افزود: فصاحت و بلاغت قرآن و استفاده خداوند از هنر در قرآن نیز موجب ماندگاری این معجزه پیامبر شده در حالی که معجزه سایر پیامبران ماندگار نشدهاند.
حجتالاسلام حمیدی تاکید کرد: هنر، دین و تبار سه مقوله بسیار مهم هستند که اگر در کنار هم قرار گیرند، می توانند اثرات بزرگی را به دنبال داشته باشند.
انتهای خبر/کارگرزاده