کرمان۱۴۰۰ کرمان۱۴۰۰
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
کرمان۱۴۰۰ کرمان۱۴۰۰
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
تیر ۲۵, ۱۴۰۵
خبر فوری:

کارشناس مسائل سیاسی:

خون‌خواهی شهدا تا تحقق آرمان‌هایشان ادامه دارد

کارشناس مذهبی مطرح کرد:

عمل رهبر شهید، عمل احسن بود

کارشناس مذهبی:

مکر الهی، باطل‌کننده نقشه ستم‌گران است
کرمان۱۴۰۰ کرمان۱۴۰۰
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
کرمان۱۴۰۰ کرمان۱۴۰۰
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
تیر ۲۵, ۱۴۰۵
صفحه اصلی/تیتر یک/مذاکره با دولت‌های قلدر سودی برای ما ندارد/لزوم کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی

مذاکره با دولت‌های قلدر سودی برای ما ندارد/لزوم کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی

یک فعال سیاسی با بیان اینکه مذاکره با دولت های قلدر سودی برای ما ندارد، گفت: ایران باید با تقویت اقتصاد مقاومتی و کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی، توانایی خود را برای مقابله با تحریم‌ها افزایش دهد.
کد خبر :1261 اسفند 22, 1403
پرینت
153 بازدیدها
0 نظر

ابراهیم حکیم فعال  با اشاره به بیانات مهم رهبر معظم انقلاب در دیدار کارگزاران نظام با ایشان و بحث مذاکرات با آمریکا و رویکرد جمهوری اسلامی ایران، گفت: ایشان در بیانات اخیر خود به‌وضوح بر نفی و رد مذاکره با آمریکا تأکید کردند و این موضع را در چارچوب تجربه‌های تاریخی و واقعیت‌های بین‌المللی تبیین کردند. رهبری با اشاره به رفتار قلدرمآبانه آمریکا، نشان دادند که مذاکره با این کشور نه تنها سودی برای ایران ندارد، بلکه ممکن است به تضعیف مواضع ملی و استقلال کشور منجر شود.

وی افزود: از منظر ایدئولوژیک، جمهوری اسلامی ایران همواره بر استقلال و عزت ملی تأکید داشته و هرگونه تعامل با قدرت‌های زورگو را که ممکن است به نقض این اصول منجر شود، رد کرده است. اما از بعد استراتژیک نیز، تجربه‌های گذشته نشان داده است که آمریکا نه تنها به تعهدات خود پایبند نمانده، بلکه همواره از موضع تحریم و فشار برای پیشبرد اهداف خود استفاده کرده است. به عنوان مثال، پس از برجام، آمریکا نه تنها به تعهدات خود عمل نکرد، بلکه تحریم‌های بیشتری را علیه ایران اعمال کرد. این رفتارها نشان می‌دهد که مذاکره با آمریکا در شرایط فعلی، نه تنها مفید نیست، بلکه ممکن است به تضعیف بیشتر مواضع ایران منجر شود.این فعال سیاسی در ادامه درباره راه حل‌های تعامل با جامعه بین المللی گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی همواره بر تقویت روابط با کشورهای مستقل و همسو با منافع ملی ایران تأکید کرده‌اند. ایشان بر این باورند که ایران باید با تقویت همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی با کشورهایی که به اصول احترام متقابل و عدم مداخله در امور داخلی پایبند هستند، روابط خود را گسترش دهد. به عنوان مثال، تقویت همکاری‌های اقتصادی و امنیتی با کشورهایی مانند روسیه، چین، هند و کشورهای منطقه می‌تواند به ایجاد توازن در برابر فشارهای آمریکا کمک کند. علاوه بر این، ایران باید با تقویت اقتصاد مقاومتی و کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی، توانایی خود را برای مقابله با تحریم‌ها افزایش دهد.وی در پایان گفت: ایران باید با تقویت اقتصاد مقاومتی و گسترش روابط با کشورهای مستقل، توانایی خود را برای مقابله با فشارهای خارجی افزایش دهد. ایران همواره بر اساس اصول استقلال، عزت و منافع ملی خود عمل خواهد کرد و هرگونه تعامل با کشورها باید در چارچوب این اصول صورت گیرد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای عصر شنبه ۱۸ اسفندماه ۱۴۰۳ در دیدار سران قوا و جمع زیادی از کارگزاران و مدیران رده‌های مختلف کشور، ضمن بیان توصیه‌های رمضانی درباره خودفراموشی فردی و اجتماعی و تبعات آنها، اصلاح وضع اقتصاد و بهبود معیشت مردم را بسیار مهم خواندند و علاوه بر تشریح ظرفیت‌ها و راهکارهایی که ربطی به تحریم ندارد، گفتند: انسجام و همکاری قوا و همه سطوح مسئولیتی، اصلاح نظام ارزی، حفظ ارزش پول ملی، حمایت همه‌جانبه از تولید و سرمایه‌گذاری، سرعت عمل در تصمیم‌گیری و اجرا و به ثمر نشستن طرح‌ها، پرهیز از بی‌تصمیمی و رها شدن کارها و مبارزه جدی با قاچاق، در دستورکار همه مسئولان و دستگاه‌ها قرار گیرد.

برچسب ها:

ابراهیم حکیم

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

کارشناس مذهبی:

مکر الهی، باطل‌کننده نقشه ستم‌گران است

گزارش تصویری:

ملتِ بی‌قرار

ویدئو؛

خیل عظیم عاشقان آقای کشوردوست

هم‌زمان با گرمای طاقت‌فرسای تابستان:

قطعی مکرر آب امان ساکنان شهرک سیدی را برید

رئیس ستاد بدرقه آقای شهید شرح داد:

جزئیات برنامه‌های بدرقه رهبر شهید در کرمان

امام‌جمعه شهرستان فاریاب:

امام سجاد(ع)، پرچمدار تبیین و حفظ پیام عاشورا

مدرس سواد رسانه:

عاشورا ادامه دارد؛ میدان نبرد امروز رسانه‌هاست

بازرس کل استان کرمان خبر داد:

دستگیری 15 متهم اختلاس و 8 متهم رشوه در کرمان

اقتصادی

یادداشت؛

صرفه‌جویی؛ راهبردی ساده برای اقتصاد پایدار

استاندار کرمان مطرح کرد:

فعال‌سازی پهنه‌های معدنی معطل‌مانده راور

رئیس کل دادگستری استان کرمان:

توسعه راور بدون رفع کمبودهای زیرساختی امکان‌پذیر نیست
گام بلند برای کوچندگان،۹۶ درصد اعتبارات اشتغال عشایر جنوب کرمان جذب شد
خودروهای عمومی برای ثبت نام تبدیل به سی.ان.جی اقدام کنند

ورزشی

صعود نوشاد و بنیامین در رنکینگ جهانی تنیس روی میز
اسکوچیچ: در سطح خودمان نبودیم اما بردیم/ بحرینی‌ها به دنبال تحریک کردن نیمکت تراکتور بودند

بیاتی‌نیا:

دیدار سپاهان و پرسپولیس، دوئل تفکرات فوتبال فرانسه و ترکیه است
سپاهان-پرسپولیس، سکانس سوم؛ ال‌کلاسیکو با طعم هت‌تریک یا انتقام؟
اردوی تیم ملی کشتی فرنگی از ۲۶ بهمن آغاز می‌شود

گالری

گزارش تصویری:

ملتِ بی‌قرار

گزارش تصویری:

سوگواری مردم کرمان در مسجد قائم(عج)

گزارش تصویری:

شب هفتم محرم در کرمان

گزارش تصویری؛

احلی من العسل

گزارش تصویری؛

شور حسینی در خیابان‌های زنگی‌آباد
کرمان۱۴۰۰ کرمان۱۴۰۰

سایت خبری ما با هدف ارائه آخرین و معتبرترین اخبار در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی فعالیت خود را آغاز کرده است. 

کارشناس مسائل سیاسی:

خون‌خواهی شهدا تا تحقق آرمان‌هایشان ادامه دارد

کارشناس مذهبی:

نقد مسئولان‌ باید امید را در جامعه حفظ کند

امام جمعه کاظم‌آباد:

خون رهبر شهید برکات زیادی برای انقلاب خواهدداشت

امام جمعه موقت کرمان:

ایران قوی، مبنای اندیشه رهبر شهید بود

طراحی و تولید : دی تمز

  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما