کرمان۱۴۰۰ کرمان۱۴۰۰
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
کرمان۱۴۰۰ کرمان۱۴۰۰
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
مرداد ۵, ۱۴۰۵
خبر فوری:

مدرس سوادرسانه:

همدردی گزینشی؛ سلاح خاموش جنگ روایت‌ها

یادداشت:

رسانه؛ سنگر حقیقت در تشییع رهبر شهید

امام جمعه شهداد:

صدور پیام ضعف از ایران گناهی نابخشودنی است
کرمان۱۴۰۰ کرمان۱۴۰۰
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
کرمان۱۴۰۰ کرمان۱۴۰۰
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
مرداد ۵, ۱۴۰۵
صفحه اصلی/اخبار کرمان/همدلی و یکپارچگی؛ مهم‌ترین سد در برابر توطئه‌ها
نائب‌رئیس مجلس:

همدلی و یکپارچگی؛ مهم‌ترین سد در برابر توطئه‌ها

نائب‌رئیس مجلس گفت: هیچ عاملی به اندازه همدلی و یکپارچگی نمی‌تواند توطئه‌های داخلی و خارجی را خنثی کند.
کد خبر :1762 خرداد 13, 1405
پرینت
149 بازدیدها
0 نظر

به گزارش پایگاه خبری کرمان۱۴۰۰؛ حمیدرضا حاجی‌بابایی در ویژه‌برنامه خامنه‌ای خمینی دیگر است، با بیان اینکه «غدیر یعنی ایستادگی تمام‌عیار»، تصریح کرد: شعار حق‌طلبی و مقاومت، ریشه در فرهنگ غدیر دارد و ملت ایران نیز در طول سال‌های گذشته نشان داده‌اند که در برابر زورگویی و سلطه‌طلبی دشمنان تسلیم نخواهند شد.

 

وی با اشاره به شرایط منطقه و تحولات اخیر، تأکید کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران در میدان‌های مختلف سیاسی، رسانه‌ای، اقتصادی و امنیتی با دشمنان خود در حال مقابله است و ملت ایران با الهام از فرهنگ عاشورا و غدیر، مسیر مقاومت را ادامه می‌دهند.

 

جنگ رسانه‌ای؛ مهم‌ترین میدان نبرد امروز

 

نائب‌رئیس مجلس بخش مهمی از سخنان خود را به جنگ رسانه‌ای اختصاص داد و گفت: دشمنان امروز بیش از هر زمان دیگری از ابزار رسانه و فضای مجازی برای عملیات روانی استفاده می‌کنند و انتشار اخبار دروغ، شایعات و روایت‌های تحریف‌شده از مهم‌ترین ابزارهای آنان است.

 

وی با اشاره به آیه ۶۰ سوره احزاب، اظهار کرد: قرآن کریم از افرادی که با شایعه‌سازی و ایجاد ناامیدی در جامعه فعالیت می‌کنند با عنوان «مرجفون» یاد می‌کند و این موضوع نشان‌دهنده اهمیت مقابله با جنگ شناختی و رسانه‌ای دشمن است.

 

حاجی‌بابایی افزود: در مقاطع مختلف شاهد انتشار اخبار جعلی و روایت‌های نادرست از سوی رسانه‌های معاند بوده‌ایم که هدف اصلی آن‌ها تضعیف روحیه مردم و ایجاد تفرقه در جامعه است.

 

وحدت؛ مهم‌ترین توصیه رهبر انقلاب

 

وی با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت و انسجام ملی، گفت: یکی از مهم‌ترین توصیه‌های رهبر معظم انقلاب، حفظ وحدت در جامعه است و امروز هیچ عاملی به اندازه همدلی و یکپارچگی نمی‌تواند توطئه‌های داخلی و خارجی را خنثی کند.

هیچ عاملی به اندازه همدلی و یکپارچگی نمی‌تواند توطئه‌های داخلی و خارجی را خنثی کند.

 

سخنران مراسم خاطرنشان کرد: دشمنان تلاش دارند با ایجاد دو قطبی‌ها و اختلافات داخلی، توان ملت ایران را کاهش دهند، اما مردم ایران نشان داده‌اند که در بزنگاه‌های حساس، اختلافات را کنار گذاشته و حول محور انقلاب و ولایت متحد می‌شوند.

 

ایران در مسیر اقتدار و پیشرفت

 

نائب‌رئیس مجلس با اشاره به اهداف دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: آمریکا و متحدانش تلاش داشتند سه مؤلفه اصلی یعنی تاریخ و تمدن ایران، اسلام ناب و ظرفیت‌های مردمی کشور را مورد هجمه قرار دهند، اما در رسیدن به اهداف خود ناکام مانده‌اند.

 

وی افزود: ملت ایران از ظرفیت‌های علمی، فرهنگی و انسانی بزرگی برخوردار است و به اعتقاد بسیاری از تحلیلگران، کشور در آستانه جهش‌های بزرگ علمی و بین‌المللی قرار دارد.

 

حقوق هسته‌ای و مقاومت قابل مذاکره نیست

 

حاجی‌بابایی با تأکید بر حقوق ملت ایران در حوزه فناوری هسته‌ای، تصریح کرد: انرژی هسته‌ای و غنی‌سازی از حقوق مسلم ملت ایران است و این حق قابل معامله یا چشم‌پوشی نیست.

 

وی همچنین با اشاره به سیاست‌های خصمانه آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران، گفت: تجربه نشان داده است که تنها راه موفقیت در برابر زیاده‌خواهی‌های دشمن، ایستادگی، مقاومت و حفظ اقتدار ملی است.

 

مدیریت تنگه هرمز در دستور کار

 

نائب‌رئیس مجلس در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع تنگه هرمز اشاره کرد و گفت: مجلس شورای اسلامی و نهادهای مسئول در حال بررسی ابعاد مختلف حقوقی و بین‌المللی طرح مدیریت تنگه هرمز هستند و تصمیمات آینده با هدف حفظ اقتدار جمهوری اسلامی ایران اتخاذ خواهد شد.

 

به گفته وی، هرگونه اقدام در این زمینه پس از بررسی‌های کارشناسی و با در نظر گرفتن منافع ملی و ملاحظات بین‌المللی دنبال خواهد شد.

 

ملت ایران در برابر فشارها عقب‌نشینی نمی‌کند

 

سخنران مراسم در پایان با تأکید بر اینکه ملت ایران خواهان جنگ نیستند اما در برابر تهدیدها نیز عقب‌نشینی نخواهند کرد، گفت: مردم ایران برای حفظ عزت، استقلال و امنیت کشور هزینه‌های فراوانی پرداخته‌اند و همان‌گونه که در سال‌های گذشته در برابر فشارها ایستادگی کردند، امروز نیز با وحدت، بصیرت و تبعیت از ولایت مسیر پیشرفت و اقتدار را ادامه خواهند داد.

 

انتهای خبر/ ک

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

مدرس سوادرسانه:

همدردی گزینشی؛ سلاح خاموش جنگ روایت‌ها

یادداشت:

رسانه؛ سنگر حقیقت در تشییع رهبر شهید

کارشناس مذهبی:

مکر الهی، باطل‌کننده نقشه ستم‌گران است

گزارش تصویری:

ملتِ بی‌قرار

ویدئو؛

خیل عظیم عاشقان آقای کشوردوست

هم‌زمان با گرمای طاقت‌فرسای تابستان:

قطعی مکرر آب امان ساکنان شهرک سیدی را برید

رئیس ستاد بدرقه آقای شهید شرح داد:

جزئیات برنامه‌های بدرقه رهبر شهید در کرمان

امام‌جمعه شهرستان فاریاب:

امام سجاد(ع)، پرچمدار تبیین و حفظ پیام عاشورا

اقتصادی

یادداشت؛

صرفه‌جویی؛ راهبردی ساده برای اقتصاد پایدار

استاندار کرمان مطرح کرد:

فعال‌سازی پهنه‌های معدنی معطل‌مانده راور

رئیس کل دادگستری استان کرمان:

توسعه راور بدون رفع کمبودهای زیرساختی امکان‌پذیر نیست
گام بلند برای کوچندگان،۹۶ درصد اعتبارات اشتغال عشایر جنوب کرمان جذب شد
خودروهای عمومی برای ثبت نام تبدیل به سی.ان.جی اقدام کنند

ورزشی

صعود نوشاد و بنیامین در رنکینگ جهانی تنیس روی میز
اسکوچیچ: در سطح خودمان نبودیم اما بردیم/ بحرینی‌ها به دنبال تحریک کردن نیمکت تراکتور بودند

بیاتی‌نیا:

دیدار سپاهان و پرسپولیس، دوئل تفکرات فوتبال فرانسه و ترکیه است
سپاهان-پرسپولیس، سکانس سوم؛ ال‌کلاسیکو با طعم هت‌تریک یا انتقام؟
اردوی تیم ملی کشتی فرنگی از ۲۶ بهمن آغاز می‌شود

گالری

گزارش تصویری:

ملتِ بی‌قرار

گزارش تصویری:

سوگواری مردم کرمان در مسجد قائم(عج)

گزارش تصویری:

شب هفتم محرم در کرمان

گزارش تصویری؛

احلی من العسل

گزارش تصویری؛

شور حسینی در خیابان‌های زنگی‌آباد
کرمان۱۴۰۰ کرمان۱۴۰۰

سایت خبری ما با هدف ارائه آخرین و معتبرترین اخبار در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی فعالیت خود را آغاز کرده است. 

امام جمعه شهداد:

صدور پیام ضعف از ایران گناهی نابخشودنی است

کارشناس مسائل سیاسی:

خون‌خواهی شهدا تا تحقق آرمان‌هایشان ادامه دارد

کارشناس مذهبی:

نقد مسئولان‌ باید امید را در جامعه حفظ کند

امام جمعه کاظم‌آباد:

خون رهبر شهید برکات زیادی برای انقلاب خواهدداشت

طراحی و تولید : دی تمز

  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما