کرمان۱۴۰۰ کرمان۱۴۰۰
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
کرمان۱۴۰۰ کرمان۱۴۰۰
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
مرداد ۳۱, ۱۴۰۵
خبر فوری:

یادداشت:

صنعت دفاعی؛ پشتوانه استقلال ایران

کارشناس سوادرسانه:

بازی‌های رایانه‌ای شمشیر دو لبه‌اند

امام جمعه شهداد:

وحدت؛ رمز شکست‌ناپذیری ایران در برار قدرت‌ها
کرمان۱۴۰۰ کرمان۱۴۰۰
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
کرمان۱۴۰۰ کرمان۱۴۰۰
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
مرداد ۳۱, ۱۴۰۵
صفحه اصلی/اخبار کرمان/وحدت امت اسلامی، راه ناکامی دشمنان است
امام جمعه زنگی‌آباد:

وحدت امت اسلامی، راه ناکامی دشمنان است

امام جمعه زنگی‌آباد وحدت امت اسلامی را راه ناکامی دشمنان دانست.
کد خبر :2236 مرداد 30, 1405
پرینت
9 بازدیدها
0 نظر

حجت‌الاسلام کاظم عامری در خطبه‌های نمازجمعه زنگی‌آباد نمازگزاران را به تقوای الهی سفارش کرد و با اشاره به سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع)، این مناسبت را به ساحت مقدس حضرت ولی‌عصر(عج) و دوستداران اهل‌بیت(ع) تسلیت گفت.

 

وی همچنین آغاز امامت حضرت ولی‌عصر(عج) در نهم ربیع‌الاول را به منتظران آن حضرت تبریک گفت و از خداوند خواست با فرج امام زمان(عج)، جهان از ظلم و ستم و ناپاکی‌ها پاک شود.

مسجد؛ پناهگاه نسل جوان در برابر هجمه فرهنگی

امام‌جمعه زنگی‌آباد با اشاره به روز جهانی مسجد اظهار کرد: ۳۰ مرداد به مناسبت سالروز به آتش کشیده شدن مسجدالاقصی توسط رژیم صهیونیستی، روز جهانی مسجد نام‌گذاری شده و لازم است مسلمانان نسبت به جایگاه و اهمیت مسجد توجه بیشتری داشته باشند.

وی با تأکید بر ضرورت حضور پرشور مردم در مساجد گفت: مسجد خانه خداست و در روایات، حضور در مسجد به عنوان زیارت خداوند معرفی شده است؛ بنابراین باید مساجد را تنها نگذاریم و حضور در آنها را جدی بگیریم.

عامری بر نقش خانواده‌ها در مسجدی شدن نسل آینده تأکید کرد و افزود: پدران و مادران باید فرزندان خود را از کودکی با مسجد مأنوس کنند و ضمن حضور خودشان، کودکان را نیز به مسجد ببرند.

امام‌جمعه زنگی‌آباد با اشاره به تعبیر امام خمینی(ره) که «مسجد سنگر است»، تصریح کرد: در شرایطی که جوانان و فرزندان ما با هجمه‌های فرهنگی دشمنان مواجه هستند، مسجد می‌تواند یکی از بهترین پناهگاه‌ها برای حفظ و تربیت نسل جوان باشد.

دولت با روحیه جهادی برای حل مشکلات مردم تلاش کند

وی در ادامه با اشاره به آغاز هفته دولت در دوم شهریورماه، ضمن قدردانی از تلاش‌های دولت در شرایط سخت و دوران جنگ، مهم‌ترین دغدغه امروز مردم را مشکلات معیشتی و تورم دانست.

عامری گفت: همان‌گونه که نیروهای مسلح به صورت شبانه‌روزی برای دفاع از کشور آماده هستند، نیروهای دولتی نیز باید با روحیه جهادی و تلاش شبانه‌روزی برای حل مشکلات مردم فعالیت کنند.

وی تأکید کرد: مشکلات کشور با صرف مذاکره حل نخواهد شد و راه اصلی، خنثی‌سازی تحریم‌ها از طریق کار و تلاش مضاعف است، دولتمردان باید با تمام توان فعالیت کنند تا بتوانند مرهمی بر مشکلات مردم باشند.

 

امام‌جمعه زنگی‌آباد با اشاره به وعده الهی درباره یاری مجاهدان، افزود: اگر مسئولان و مردم برای حل مشکلات تلاش کنند، خداوند نیز راه را نشان خواهد داد و گره‌ها را باز خواهد کرد.

وحدت اسلامی، راه مقابله با دشمنان

وی در ادامه با اشاره به آغاز هفته وحدت گفت: با توجه به اختلاف دیدگاه درباره تاریخ ولادت پیامبر اکرم(ص) میان شیعه و اهل سنت، فاصله میان ۱۲ تا ۱۷ ربیع‌الاول به عنوان هفته وحدت نام‌گذاری شده است.

عامری وحدت را یکی از نیازهای اساسی جهان اسلام دانست و اظهار کرد: بسیاری از آسیب‌هایی که امت اسلامی متحمل می‌شود، نتیجه اختلاف، تفرقه و دو دستگی است.

وی افزود: اگر امت اسلامی وحدت داشت، رژیم صهیونیستی نمی‌توانست این‌گونه علیه مسلمانان عربده‌کشی کند و آمریکا نیز نمی‌توانست از هزاران کیلومتر دورتر در امور منطقه دخالت کند.

امام‌جمعه زنگی‌آباد با بیان اینکه دشمنان به دنبال ایجاد اختلاف میان مسلمانان هستند، گفت: قرآن، پیامبر و بسیاری از ارزش‌های امت اسلامی مشترک است و باید با تقویت وحدت میان شیعه و اهل سنت، نقشه دشمنان برای ایجاد تفرقه را ناکام گذاشت.

ایران امروز، ایران سال ۱۳۲۰ نیست

وی با اشاره به سالروز اشغال ایران در سال ۱۳۲۰ اظهار کرد: در آن سال ایران ظرف چند روز اشغال شد و رضا شاه مجبور به ترک کشور شد، اما ایران امروز با ایران آن دوران تفاوت دارد.

عامری با اشاره به جنگ‌های اخیر گفت: دشمن تصور می‌کرد می‌تواند ایران را در چند روز اشغال کند، اما این محاسبه اشتباه بود؛ زیرا مردم ایران به برکت انقلاب اسلامی، امام خمینی(ره) و رهبری، تغییر کرده‌اند و در برابر قدرت‌های بزرگ ایستادگی می‌کنند.

وی تصریح کرد: دشمن تصور می‌کرد با شهادت رهبر معظم انقلاب، مردم علیه نظام اعتراض و آشوب خواهند کرد و زمینه برای سرنگونی جمهوری اسلامی فراهم می‌شود، اما مردم به میدان آمدند؛ نه برای حمایت از آمریکا، بلکه برای حمایت از نظام و خون‌خواهی رهبر شهید.

گفتمان انقلاب اسلامی فراتر از مرزهای ایران

امام‌جمعه زنگی‌‌آباد با بیان اینکه نتیجه اقدامات دشمن برخلاف اهداف آن رقم خورده است، گفت: امروز گفتمان انقلاب اسلامی از مرزهای جمهوری اسلامی فراتر رفته و پیام مقاومت ملت ایران در جهان بازتاب پیدا کرده است.

وی افزود: حضور گسترده مردم در میدان و حمایت آنان از نظام نشان داد محاسبات دشمن درباره فاصله گرفتن مردم از انقلاب اشتباه بوده است.

 

 

عامری این شرایط را زمینه‌ساز حرکت به سوی تمدن اسلامی دانست و اظهار کرد: اگر ملت ایران مقاومت و ایستادگی کند و مسیر امام خمینی(ره) و رهبر شهید را ادامه دهد، زمینه برای شکل‌گیری تمدن اسلامی فراهم خواهد شد.

وی با اشاره به مسئله ظهور حضرت ولی‌عصر(عج) گفت: انقلاب امام زمان(عج) حرکتی جهانی است و زمینه‌سازی برای آن تنها به ایران محدود نمی‌شود؛ حرکت انقلاب اسلامی نیز باید در مسیر ایجاد آمادگی برای این تحول جهانی ادامه پیدا کند.

دشمن به دنبال ایجاد دوگانگی میان منافع ملی و امت اسلامی است

امام‌جمعه زنگی‌‌آباد یکی از راهبردهای دشمن را ایجاد دوگانگی میان منافع ملی ایران و حمایت از امت اسلامی عنوان کرد و گفت: دشمن تلاش می‌کند این تصور را ایجاد کند که اگر ایران از امت اسلامی حمایت کند، منافع ملی خود را از دست خواهد داد.

وی تأکید کرد: مردم باید بصیر و دشمن‌شناس باشند و بدانند منافع ایران با وحدت امت اسلامی و شکل‌گیری تمدن اسلامی در تضاد نیست، بلکه حرکت در مسیر وحدت امت اسلامی می‌تواند به نفع ایران، اسلام و بشریت باشد.

عامری همچنین ایران‌هراسی را یکی دیگر از سیاست‌های دشمن دانست و افزود: دشمن تلاش می‌کند ایران را برای کشورهای منطقه کشوری خطرناک معرفی کند تا میان ملت‌های مسلمان فاصله ایجاد شود و زمینه وحدت امت اسلامی شکل نگیرد.

وی گفت: هفته وحدت باید فرصتی برای نزدیک شدن ملت‌های مسلمان و ایستادگی مشترک در برابر آمریکا، رژیم صهیونیستی و جریان استکبار باشد.

ملت ایران نشان داد پای انقلاب ایستاده است

امام‌جمعه زنگی‌آباد با اشاره به حضور مردم در صحنه‌های مختلف اظهار کرد: ملت ایران نشان داده است که در برابر فشارها و تهدیدها میدان را ترک نمی‌کند و در دفاع از کشور و نظام جمهوری اسلامی ایستادگی خواهد کرد.

وی با اشاره به سخنان امام خمینی(ره) درباره مردم ایران گفت: این ملت با حضور و مقاومت خود نشان داده است که در مسیر انقلاب و دفاع از ارزش‌های اسلامی پایدار است.

عامری در پایان، مقاومت، تاب‌آوری و ایستادگی را از مهم‌ترین وظایف ملت ایران دانست و با اشاره به وعده الهی بر یاری مؤمنان و مجاهدان، برای پیروزی ملت ایران، فرج حضرت ولی‌عصر(عج)، سلامتی رهبر معظم انقلاب و شکست دشمنان اسلام و ملت ایران دعا کرد.

 

انتهای خبر/

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

کارشناس سوادرسانه:

بازی‌های رایانه‌ای شمشیر دو لبه‌اند

کارشناس سوادرسانه:

زندگی خود را با ویترینِ دیگران مقایسه نکنیم

یادداشت:

رسانه؛ سازنده ذهن

کارشناس سوادرسانه:

رسانه؛ بخش مهمی از محیط تربیتی فرزندان

کارشناس علوم سیاسی:

هوش مصنوعی؛ فرصت تازه و تهدید نوین رسانه

کارشناس مذهبی:

برای بحران‌های امروز، به سیره پیامبر(ص) برگردیم
مسائل اولویت‌دار حوزه فریضتین روی میز گفتگو
معارفه فرماندار جدید شهرستان راور

اقتصادی

یادداشت؛

صرفه‌جویی؛ راهبردی ساده برای اقتصاد پایدار

استاندار کرمان مطرح کرد:

فعال‌سازی پهنه‌های معدنی معطل‌مانده راور

رئیس کل دادگستری استان کرمان:

توسعه راور بدون رفع کمبودهای زیرساختی امکان‌پذیر نیست
گام بلند برای کوچندگان،۹۶ درصد اعتبارات اشتغال عشایر جنوب کرمان جذب شد
خودروهای عمومی برای ثبت نام تبدیل به سی.ان.جی اقدام کنند

ورزشی

صعود نوشاد و بنیامین در رنکینگ جهانی تنیس روی میز
اسکوچیچ: در سطح خودمان نبودیم اما بردیم/ بحرینی‌ها به دنبال تحریک کردن نیمکت تراکتور بودند

بیاتی‌نیا:

دیدار سپاهان و پرسپولیس، دوئل تفکرات فوتبال فرانسه و ترکیه است
سپاهان-پرسپولیس، سکانس سوم؛ ال‌کلاسیکو با طعم هت‌تریک یا انتقام؟
اردوی تیم ملی کشتی فرنگی از ۲۶ بهمن آغاز می‌شود

گالری

گزارش تصویری:

ملتِ بی‌قرار

گزارش تصویری:

سوگواری مردم کرمان در مسجد قائم(عج)

گزارش تصویری:

شب هفتم محرم در کرمان

گزارش تصویری؛

احلی من العسل

گزارش تصویری؛

شور حسینی در خیابان‌های زنگی‌آباد
کرمان۱۴۰۰ کرمان۱۴۰۰

سایت خبری ما با هدف ارائه آخرین و معتبرترین اخبار در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی فعالیت خود را آغاز کرده است. 

یادداشت:

صنعت دفاعی؛ پشتوانه استقلال ایران

امام جمعه شهداد:

وحدت؛ رمز شکست‌ناپذیری ایران در برار قدرت‌ها

امام جمعه اندوهجرد:

ملت ایران فریب شعارهای صلح‌طلبانه منافقانه را نمی‌خورد

امام جمعه زنگی‌آباد:

وحدت امت اسلامی، راه ناکامی دشمنان است

طراحی و تولید : دی تمز

  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما