کرمان۱۴۰۰ کرمان۱۴۰۰
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
کرمان۱۴۰۰ کرمان۱۴۰۰
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
مهر ۲۲, ۱۴۰۵
خبر فوری:

کارشناس مسائل سیاسی:

تنگه هرمز و باب‌المندب معادلات منطقه را تغییر می‌دهند

رئیس هیئت ورزش‌های ناشنوایان استان کرمان:

جشنواره‌های ناشنوایان؛ زمینه‌ساز پيوندهای اجتماعی و ترویج اخلاق

با رأی قاطع مجمع:

حجت‌الاسلام محمدعلی عرب رئیس هیئت ورزش‌های ناشنوایان استان کرمان شد
کرمان۱۴۰۰ کرمان۱۴۰۰
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
کرمان۱۴۰۰ کرمان۱۴۰۰
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
مهر ۲۲, ۱۴۰۵
صفحه اصلی/ایران و جهان/ترامپ: امیدوارم روسیه با آتش‌بس موافقت کند؛ با پوتین دیدار می‌کنم

ترامپ: امیدوارم روسیه با آتش‌بس موافقت کند؛ با پوتین دیدار می‌کنم

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با استقبال از اینکه اوکراین با آتش بس ۳۰ روزه موافقت کرده است و حضور مجدد ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین در کاخ سفید، گفت: «امیدوارم پوتین هم با آتش‌بس موافقت کند.»
کد خبر :1267 اسفند 22, 1403
پرینت
484 بازدیدها
0 نظر

دونالد ترامپ عصر سه شنبه به وقت محلی در گفتگو با خبرنگاران در محوطه کاخ سفید افزود: «اوکراین با آتش‌بس کامل موافقت کرده است و امیدواریم روسیه نیز موافقت کند. امروز یا فردا با آن‌ها (روسیه) دیدار خواهیم کرد. اگر روسیه با آتش‌بس موافقت نکند جنگ ادامه پیدا خواهد کرد و انسان‌های بیشتری کشته خواهند شد.»

ترامپ در حیاط جنوبی کاخ سفید گفت: “من فکر می‌کنم که این یک تفاوت بسیار بزرگ است، فکر می‌کنم این تفاوت بزرگی است نسبت به آخرین دیداری که در اتاق بیضی دیدید، و آن آتش‌بس کامل است.”

اشاره  ترامپ به درگیری شدید ماه گذشته در اتاق بیضی با ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهوری اوکراین است که پس از درگیری لفظی او با ترامپ و معاونش، ترامپ او و هیات اوکراینی را از کاخ سفید اخراج کرد.

ترامپ در پاسخ به سوالی در مورد اینکه آیا او زلنسکی را به کاخ سفید دعوت خواهد کرد یا نه، به خبرنگاران گفت: “حتماً، قطعاً.”

رئیس جمهوری آمریکا گفت:«هر هفته سه الی چهار هزار سرباز اوکراینی و روسیه کشته می‌شوند. اما غیرنظامیان نیز کشته می‌شوند و در تلاش هستیم تا این جنگ پایان یابد.»

مارکو روبیو، وزیر امور خارجه و مایک والتز، مشاور امنیت ملی آمریکا در یک نشست خبری در جده عربستان پس از اعلام توافق احتمالی آتش بس و پذیرش آن از سوی اوکراین، ارزیابی مثبتی از همکاران اوکراینی خود ارائه و اعلام کردند منتظر پاسخ روسیه هستند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مایکل (مایک) والتز روز سه‌شنبه پس از نشست هشت ساعته با اوکراینی‌ها در جده عربستان سعودی به خبرنگاران گفت: «اوکراین برای صلح آماده است و اکنون به روس‌ها این پیشنهاد را ارائه می دهیم و پاسخ آن‌ها را می‌گیریم».

مارکو روبیو وزیر امور خارجه آمریکا نیز گفت: “ما اکنون این پیشنهاد را به روس ها خواهیم داد و امیدواریم که آنها بگویند بله، به صلح بله بگویند. توپ اکنون در زمین آنهاست.”

او افزود: «اگر آنها بگویند نه، ما متأسفانه خواهیم دانست که مانع صلح در اینجا چیست.»

والتز گفت که با همتای روسی خود “در روزهای آینده” صحبت خواهد کرد.

رسانه های آمریکایی ۱۱ مارس ۲۰۲۵ برابر با ۲۱ اسفند ماه ۱۴۰۳ گزارش دادند، بر اساس بیانیه مشترک ایالات متحده آمریکا و اوکراین و پس از بیش از هشت ساعت گفتگوهای طرفین در عربستان سعودی با هدف پایان دادن به جنگ، اوکراین اعلام کرد که آتش بس ۳۰ روزه با روسیه را می پذیرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، شبکه سی ان بی سی آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی اعلام کرد: این توافق پس از بیش از هشت ساعت مذاکرات میان مقامات اوکراینی و هیات آمریکایی به رهبری مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده، در شهر جده عربستان سعودی به دست آمد.

در بیانیه مشترک ایالات متحده آمریکا و اوکراین که توسط وزارت امور خارجه آمریکا منتشر شد، آمده است: «اوکراین آمادگی خود را برای پذیرش پیشنهاد ایالات متحده برای برقراری آتش‌بس موقت ۳۰ روزه که با توافق طرفین قابل تمدید است و منوط به پذیرش و اجرای همزمان از سوی فدراسیون روسیه است، اعلام کرد. ایالات متحده به روسیه اطلاع خواهد داد که عمل متقابل روسیه، کلید دستیابی به صلح است.”

در این بیانیه آمده است که ایالات متحده آمریکا فوراً توقف تبادل اطلاعات را لغو کرده و کمک های امنیتی به اوکراین را از سر خواهد گرفت.

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد:  گام‌های مهمی در جهت بازگرداندن صلح دائمی به اوکراین اتخاذ شد و  پیشنهاد آتش‌بس به پذیرش از سوی طرف روسی و اجرای همزمان آن بستگی دارد.

برچسب ها:

ترامپ

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

رئیس هیئت ورزش‌های ناشنوایان استان کرمان:

جشنواره‌های ناشنوایان؛ زمینه‌ساز پيوندهای اجتماعی و ترویج اخلاق

با رأی قاطع مجمع:

حجت‌الاسلام محمدعلی عرب رئیس هیئت ورزش‌های ناشنوایان استان کرمان شد
هوای کرمان برای همه گروه‌ها ناسالم است/در خانه بمانید
دستگیری قاتل فراری پس از یک سال در جازموریان
آخرین وضعیت پروژه عظیم تقاطع غیرهمسطح شهدای خلبان کرمان

رئیس کل دادگستری استان کرمان اعلام کرد:

تائید حمله خرس به نوجوان جیرفتی/ ورود دستگاه قضایی به پرونده
مرگ نوجوان ۱۴ ساله در بحرآسمان جیرفت/ احتمال حمله حیوان در دست بررسی

رزمنده دفاع مقدس:

دفاع مقدس؛ آموزه‌ای برای مدیریت میدانی

اقتصادی

یادداشت:

نخل‌کاران اندوهجرد زیر بار هزینه‌های سردخانه

دغدغه پسته‌کاران:

دسترنج باغ‌دار در انتظار بازار عادلانه است
مسئولان پای کار پروژه بلدالامین

یادداشت؛

صرفه‌جویی؛ راهبردی ساده برای اقتصاد پایدار

استاندار کرمان مطرح کرد:

فعال‌سازی پهنه‌های معدنی معطل‌مانده راور

ورزشی

صعود نوشاد و بنیامین در رنکینگ جهانی تنیس روی میز
اسکوچیچ: در سطح خودمان نبودیم اما بردیم/ بحرینی‌ها به دنبال تحریک کردن نیمکت تراکتور بودند

بیاتی‌نیا:

دیدار سپاهان و پرسپولیس، دوئل تفکرات فوتبال فرانسه و ترکیه است
سپاهان-پرسپولیس، سکانس سوم؛ ال‌کلاسیکو با طعم هت‌تریک یا انتقام؟
اردوی تیم ملی کشتی فرنگی از ۲۶ بهمن آغاز می‌شود

گالری

گزارش تصویری:

کرمان زیر گام‌های محکم جانفدایان

گزارش تصویری:

ملتِ بی‌قرار

گزارش تصویری:

سوگواری مردم کرمان در مسجد قائم(عج)

گزارش تصویری:

شب هفتم محرم در کرمان

گزارش تصویری؛

احلی من العسل
کرمان۱۴۰۰ کرمان۱۴۰۰

سایت خبری ما با هدف ارائه آخرین و معتبرترین اخبار در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی فعالیت خود را آغاز کرده است. 

کارشناس مسائل سیاسی:

تنگه هرمز و باب‌المندب معادلات منطقه را تغییر می‌دهند

کارشناس مسائل سیاسی:

در جنگ شناختی، ناامیدی سلاح دشمن است
آزادی تعدادی از زندانیان ایرانی در امارات

مسئول تعیم و تربیت ناحیه مقاومت بسیج حضرت رسول (ص):

ایمان و روحیه مردم مهم‌ترین سرمایه‌های کشور هستند

طراحی و تولید : دی تمز

  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما