کرمان۱۴۰۰ کرمان۱۴۰۰
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
کرمان۱۴۰۰ کرمان۱۴۰۰
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
شهریور ۲۹, ۱۴۰۵
خبر فوری:

یادداشت:

مهر فرامی‌رسد اما جای شهدا خالی‌ست

امام جمعه کاظم‌آباد:

ایمان به نصرت الهی؛ رمز پیروزی جبهه مقاومت

امام جمعه زنگی‌آباد:

جنگ اقتصادی، ابزار جدید دشمن است
کرمان۱۴۰۰ کرمان۱۴۰۰
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
کرمان۱۴۰۰ کرمان۱۴۰۰
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
شهریور ۲۹, ۱۴۰۵
صفحه اصلی/اخبار کرمان/ذهن مردم؛ میدان اصلی جنگ شناختی است

ذهن مردم؛ میدان اصلی جنگ شناختی است

به گزارش گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی کرمان۱۴۰۰؛ حجت‌الاسلام اژدری شب گذشته در تجمع میدان کوثر با اشاره به شرایط جنگی کشور، اظهار کرد: در گذشته جنگ‌ها عمدتاً نظامی بود، اما امروز با جنگی ترکیبی...

کد خبر :2330 شهریور 27, 1405
پرینت
8 بازدیدها
0 نظر

به گزارش گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی کرمان۱۴۰۰؛ حجت‌الاسلام اژدری شب گذشته در تجمع میدان کوثر با اشاره به شرایط جنگی کشور، اظهار کرد: در گذشته جنگ‌ها عمدتاً نظامی بود، اما امروز با جنگی ترکیبی مواجه هستیم که جنگ نظامی تنها بخشی از آن را تشکیل می‌دهد و جنگ دیپلماسی و جنگ شناختی نیز از بخش‌های مهم آن هستند.

 

 

اژدری افزود: اگر در ابتدای جنگ، سهم جنگ نظامی بیشتر بود، امروز بخش قابل توجهی از جنگ در حوزه شناختی جریان دارد و ممکن است در بزنگاه‌هایی، درگیری نظامی نیز شکل بگیرد؛ بنابراین باید آمادگی لازم برای مقابله با جنگ شناختی را داشته باشیم.

 

این سخنران با بیان اینکه میدان اصلی جنگ شناختی ذهن انسان‌هاست، تصریح کرد: در این جنگ لازم نیست موشکی شلیک شود؛ امروز در جیب همه ما یک گوشی تلفن همراه وجود دارد و اخبار و اطلاعات مختلف از طریق آن منتقل می‌شود و دشمن تلاش می‌کند ذهن افراد را تحت تأثیر قرار دهد.

 

وی با اشاره به نمونه‌های جنگ شناختی در صدر اسلام، گفت: یکی از نمونه‌های آن در جنگ احزاب، ایجاد ترس و دلهره در دل مؤمنان بود، منافقان تلاش می‌کردند با بزرگ‌نمایی قدرت دشمن، مسلمانان را بترسانند و به آنان القا کنند که راه فراری وجود ندارد.

 

کارشناس سیاسی ادامه داد: امروز نیز ممکن است با ایجاد ترس و اضطراب، مردم را نسبت به آینده نگران و ناامید کنند و این همان جنگ شناختی است؛ یعنی ذهن افراد به‌تدریج درگیر ترس و نگرانی شود.

 

وی تخریب چهره افراد و شخصیت‌ها را از دیگر نمونه‌های جنگ شناختی دانست و افزود: در زمان پیامبر اکرم(ص) نیز به آن حضرت تهمت‌هایی مانند شاعری و جنون می‌زدند و تلاش می‌کردند شخصیت و جایگاه رهبر جامعه اسلامی را تخریب کنند.

 

اژدری با اشاره به شرایط امروز جامعه، اظهار کرد: در جریان جنگ اخیر نیز شخصیت‌ها و مسئولان مختلف مورد هجمه قرار گرفتند، فارغ از درستی یا نادرستی عملکردها، نباید اجازه دهیم اختلاف میان مسئولان و مردم یا میان خود مردم ایجاد شود؛ زیرا دشمن از ایجاد اختلاف و درگیری میان جامعه استفاده می‌کند.

 

وی با اشاره به ضرورت توجه به شبهات ایجادشده در میان جوانان و نوجوانان، گفت: یکی از محورهای جنگ شناختی، ایجاد شبهه نسبت به شخصیت‌های اثرگذار است، باید مراقب باشیم تخریب شخصیت‌ها موجب شکل‌گیری بی‌اعتمادی در ذهن جوانان و نوجوانان نشود.

 

کارشناس سیاسی همچنین اختلاف‌افکنی و از بین بردن پیوند اجتماعی را از دیگر محورهای جنگ شناختی برشمرد و با اشاره به ماجرای سلمان فارسی گفت: پیامبر اکرم(ص) سلمان را از اهل بیت دانستند، در حالی که برخی تلاش می‌کردند با ایجاد اختلاف میان عرب و عجم، میان مسلمانان شکاف ایجاد کنند.

 

وی با اشاره به تلاش برای ایجاد دوقطبی‌های اجتماعی، خاطرنشان کرد: امروز نیز باید مراقب دوقطبی‌سازی‌هایی مانند بی‌حجاب و باحجاب باشیم. مسئله حجاب و مطالبه اجرای احکام دینی باید مورد توجه باشد، اما نحوه برخورد نیز اهمیت دارد و نباید به ایجاد دو قطبی در جامعه منجر شود.

 

اژدری با بیان اینکه شایعه و شبهه‌افکنی از دیگر ابزارهای جنگ شناختی است، اظهار کرد: در جنگ احد شایعه شهادت پیامبر(ص) باعث شد برخی مسلمانان دچار تردید شوند و حتی عده‌ای از ادامه جنگ دست بکشند. این نشان می‌دهد یک شایعه چگونه می‌تواند در شرایط حساس، بر تصمیم و رفتار افراد اثر بگذارد.

 

این سخنران افزود: دشمن در جنگ شناختی تلاش می‌کند افراد را دلسرد کند، شخصیتی را تخریب کند یا یک اتفاق را بزرگ جلوه دهد، اگر آمادگی و بصیرت لازم را نداشته باشیم، ممکن است نتیجه زحمات فراوان جامعه تحت تأثیر چند شبهه و شایعه قرار گیرد.

 

وی با تأکید بر اهمیت حضور مردم در میدان، گفت: حضور مردم در این شرایط اهمیت دارد و نباید اجازه داد شبهات و شایعات، ذهن افراد را نسبت به این حضور دچار تردید کند.

 

اژدری با اشاره به شب جمعه و شب زیارتی امام حسین(ع)، خطاب به حاضران اظهار کرد: در این جنگ باید مراقب شبهات، شایعات، تخریب‌ها و هر مسئله‌ای که بوی تفرقه، نفاق و دوگانگی می‌دهد، باشیم؛ زیرا دشمن می‌تواند از همین اختلاف‌ها برای ضربه زدن به جامعه استفاده کند.

 

وی خاطرنشان کرد: در شرایط حساس امروز، حضور در میدان و یاری دین خدا اهمیت دارد و باید قدر این فرصت را دانست و با هوشیاری، اجازه نداد جنگ شناختی دشمن موجب تفرقه و ناامیدی در جامعه شود.

 

انتهای خبر/

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

یادداشت:

مهر فرامی‌رسد اما جای شهدا خالی‌ست

کارشناس سوادرسانه:

رسانه؛ بخش مهمی از محیط تربیتی فرزندان
دادستان‌های جدید راور و زرند منصوب شدند

رئیس پلیس آگاهی استان خبر داد:

دستگیری سوناتاسوارِ سارق در کرمان

کارشناس سوادرسانه:

زندگی واقعی خود را با ویترینِ دیگران نسنجیم

کارشناس سوادرسانه:

بازی‌های رایانه‌ای شمشیر دو لبه‌اند

یادداشت:

رسانه؛ سازنده ذهن

کارشناس علوم سیاسی:

هوش مصنوعی؛ فرصت تازه و تهدید نوین رسانه

اقتصادی

یادداشت؛

صرفه‌جویی؛ راهبردی ساده برای اقتصاد پایدار

استاندار کرمان مطرح کرد:

فعال‌سازی پهنه‌های معدنی معطل‌مانده راور

رئیس کل دادگستری استان کرمان:

توسعه راور بدون رفع کمبودهای زیرساختی امکان‌پذیر نیست
گام بلند برای کوچندگان،۹۶ درصد اعتبارات اشتغال عشایر جنوب کرمان جذب شد
خودروهای عمومی برای ثبت نام تبدیل به سی.ان.جی اقدام کنند

ورزشی

صعود نوشاد و بنیامین در رنکینگ جهانی تنیس روی میز
اسکوچیچ: در سطح خودمان نبودیم اما بردیم/ بحرینی‌ها به دنبال تحریک کردن نیمکت تراکتور بودند

بیاتی‌نیا:

دیدار سپاهان و پرسپولیس، دوئل تفکرات فوتبال فرانسه و ترکیه است
سپاهان-پرسپولیس، سکانس سوم؛ ال‌کلاسیکو با طعم هت‌تریک یا انتقام؟
اردوی تیم ملی کشتی فرنگی از ۲۶ بهمن آغاز می‌شود

گالری

گزارش تصویری:

ملتِ بی‌قرار

گزارش تصویری:

سوگواری مردم کرمان در مسجد قائم(عج)

گزارش تصویری:

شب هفتم محرم در کرمان

گزارش تصویری؛

احلی من العسل

گزارش تصویری؛

شور حسینی در خیابان‌های زنگی‌آباد
کرمان۱۴۰۰ کرمان۱۴۰۰

سایت خبری ما با هدف ارائه آخرین و معتبرترین اخبار در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی فعالیت خود را آغاز کرده است. 

امام جمعه کاظم‌آباد:

ایمان به نصرت الهی؛ رمز پیروزی جبهه مقاومت

امام جمعه زنگی‌آباد:

جنگ اقتصادی، ابزار جدید دشمن است
ذهن مردم؛ میدان اصلی جنگ شناختی است

فرمانده سپاه ثارالله:

مهم‌ترین مسئله امروز، حفظ وحدت است

طراحی و تولید : دی تمز

  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما