کرمان۱۴۰۰ کرمان۱۴۰۰
  • صفحه نخست
    • صفحه دو
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اخبار کرمان
  • ورزش
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • فیلم
کرمان۱۴۰۰ کرمان۱۴۰۰
  • صفحه نخست
    • صفحه دو
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اخبار کرمان
  • ورزش
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • فیلم
خرداد ۲۹, ۱۴۰۵
خبر فوری:
ملت ایران با فرهنگ عاشورا در برابر دشمن ایستاد

امام جمعه کرمان:

با هنجارشکنی در مسابقات ورزشی برخورد شود

یادداشت؛

امر به معروف؛ مسئولیتی برای همه
کرمان۱۴۰۰ کرمان۱۴۰۰
  • صفحه نخست
    • صفحه دو
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اخبار کرمان
  • ورزش
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • فیلم
کرمان۱۴۰۰ کرمان۱۴۰۰
  • صفحه نخست
    • صفحه دو
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اخبار کرمان
  • ورزش
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • فیلم
خرداد ۲۹, ۱۴۰۵
صفحه اصلی/اخبار کرمان/ملت ایران با فرهنگ عاشورا در برابر دشمن ایستاد

ملت ایران با فرهنگ عاشورا در برابر دشمن ایستاد

امام جمعه اندوهجرد گفت: ملت ایران، با وجود پشت سر گذاشتن حوادث سخت و غم‌انگیز با تکیه بر فرهنگ عاشورا، روحیه مقاومت و ایستادگی خود را به نمایش گذاشت.
کد خبر :1843 خرداد 29, 1405
پرینت
14 بازدیدها
0 نظر

به گزارش گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی کرمان۱۴۰۰؛ حجت‌الاسلام عیسی بامری ضمن توصیه به تقوای الهی با اشاره به فرارسیدن ماه محرم اظهار کرد: محرم امسال در حالی فرا رسید که ملت بزرگ و داغدار ایران، حوادث سخت و غم‌انگیزی را پشت سر گذاشته است، اما در عین حال با تکیه بر فرهنگ عاشورا، روحیه مقاومت و ایستادگی خود را به نمایش گذاشت.

وی افزود: ایستادگی ملت ایران در آزمون‌های تاریخی، یادآور این حقیقت است که ملتی که عاشورا را دارد در برابر هیچ قدرتی سر فرود نمی‌آورد. شهدای عزیز ما در جنگ‌ها و دوران‌های مختلف، راه شهدای کربلا را ادامه دادند و با خون خود امنیت و استقلال کشور را پاسداری کردند.

امام جمعه اندوهجرد ادامه داد: این شهدا ثابت کردند که در فرهنگ عاشورا، شهادت پایان راه نیست بلکه آغاز ماندگاری یک آرمان است، امسال درحالی به استقبال هیئت‌ها و مجالس عزاداری می‌رویم که جای بسیاری از عزیزان در میان ما خالی است.

وی اظهار کرد: یاد همه دلباختگان و شهدای این مسیر را گرامی می‌داریم و تأکید می‌کنیم که ادامه‌دهنده راه آنان خواهیم بود، چرا که عاشورا مکتبی برای مبارزه با ظلم، دفاع از حق و پاسداری از کرامت انسانی است.

بامری افزود: همان‌گونه که امام حسین علیه‌السلام در برابر جبهه ظلم ایستاد، ملت ایران نیز در برابر ظلم ایستادگی کرده و هیچ‌گونه ترسی از دشمنان ندارد و حاضر است جان و فرزندان خود را در این مسیر تقدیم کند.

وی با اشاره به اهداف دشمنان گفت: دشمنان به دنبال تضعیف جمهوری اسلامی و از بین بردن انقلاب اسلامی بودند و حتی در پی بر هم زدن موازنه قدرت در منطقه و تجزیه کشور بودند، اما ملت ایران در برابر آنان ایستاد.

امام جمعه اندوهجرد ادامه داد: پیام اخیر مقام معظم رهبری حاوی نکات مهمی بود و باید شکرگزار وجود چنین رهبری حکیم و فرزانه باشیم که با سیاست الهی، بصیرت انقلابی و صراحت ‌کم‌نظیری که آمیخته با دلسوزی و هشدار هست، مسیر حرکت ملت ایران را روشن می‌کنند.

وی افزود: یکی از نکات این پیام، تأکید بر دلسوزی و تلاش مسئولان برای پیشبرد امور کشور بود که نشان‌دهنده نقش‌آفرینی آنان در مسیر اداره کشور است، نکته دیگر، اشاره به شیطنت‌ها و کارشکنی‌های دشمنان به‌ویژه آمریکا بود.

بامری تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب در این پیام، به صراحت به تفاوت نظر خود با برخی تصمیمات اشاره کردند که نشان‌دهنده شفافیت، صداقت و مدیریت دقیق ایشان در اداره کشور است.

وی ادامه داد: بر اساس این پیام، حقوق ملت ایران و جبهه مقاومت باید در هرگونه مذاکره و توافقی مورد توجه قرار گیرد و هیچ توافقی نباید این حقوق را نادیده بگیرد.

وی افزود: رهبر انقلاب همچنین بر تحقق شروط و پیگیری آن‌ها در فرآیندهای آینده تأکید کردند و هشدار دادند که نباید اراده دشمن بر مسئولان تحمیل شود.

خطیب جمعه اندوهجرد گفت: این پیام در سطح بین‌المللی نیز نشان‌دهنده شکست تلاش‌های دشمن برای تصویرسازی غلط از وضعیت ایران است، دشمنان تلاش داشتند القا کنند که ساختار رهبری در ایران دچار ضعف است، اما این پیام خلاف آن را ثابت کرد.

وی ادامه داد: وحدت و همبستگی ملت ایران عامل اصلی شکست دشمنان بوده و هر زمان این اتحاد حفظ شده، دشمن ناکام مانده است.

بامری در بخش پایانی با اشاره به ایام محرم و تاسوعا و عاشورا گفت: قیام امام حسین علیه‌السلام برای امر به معروف و نهی از منکر و اصلاح امت اسلامی بود و امروز نیز این وظیفه بر عهده همه ماست.

وی افزود: تقابل حق و باطل در عاشورا، الگویی برای امروز جامعه اسلامی است و باید در مسیر ادامه راه شهدا و اهل‌بیت علیهم‌السلام حرکت کنیم.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

امام جمعه کرمان:

با هنجارشکنی در مسابقات ورزشی برخورد شود

یادداشت؛

امر به معروف؛ مسئولیتی برای همه

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمان عنوان کرد:

صرفه‌جویی، میدان جدید نقش‌آفرینی مردم

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان:

مدیریت مصرف؛ راه عبور از پیامدهای جنگ

اقتصادی

خودروهای عمومی برای ثبت نام تبدیل به سی.ان.جی اقدام کنند
تجهیزات ۳۰ هزار مگاوات نیروگاه‌ تجدیدپذیر وارد می‌شود
نرخ‌های پیش فروش سکه بانک مرکزی جذاب خواهد بود
تکذیب گمانه زنی های رسانه ای از سوی دبیر هیات دولت
معرفی دو آلت کوین مستعد خرید در بازار نزولی از سوی هوش مصنوعی دیپ سیک

ورزشی

صعود نوشاد و بنیامین در رنکینگ جهانی تنیس روی میز
اسکوچیچ: در سطح خودمان نبودیم اما بردیم/ بحرینی‌ها به دنبال تحریک کردن نیمکت تراکتور بودند

بیاتی‌نیا:

دیدار سپاهان و پرسپولیس، دوئل تفکرات فوتبال فرانسه و ترکیه است
سپاهان-پرسپولیس، سکانس سوم؛ ال‌کلاسیکو با طعم هت‌تریک یا انتقام؟
اردوی تیم ملی کشتی فرنگی از ۲۶ بهمن آغاز می‌شود

گالری

گزارش تصویری:

صد و سومین شب ایستادگی مردم کرمان

گزارش تصویری:

صد و سومین شب ایستادگی مردم کرمان

گزارش تصویری:

کرمانی‌ها پای کار ایران
آبشار طوف خیمه سوق
دیدار جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش با رهبر انقلاب
کرمان۱۴۰۰ کرمان۱۴۰۰

سایت خبری ما با هدف ارائه آخرین و معتبرترین اخبار در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی فعالیت خود را آغاز کرده است. 

ملت ایران با فرهنگ عاشورا در برابر دشمن ایستاد

کارشناس مسائل سیاسی:

هر صدایی که بوی تفرقه دهد، در مسیر امیرالمؤمنین (ع) نیست

امام جمعه چترود عنوان کرد:

حضور مردم و اتحاد مسئولان؛ سد زیاده‌خواهی‌ دشمن

جانشین نماینده ولی‌فقیه در سپاه:

دشمن از اراده ملت ایران غافل بود

طراحی و تولید : دی تمز

  • صفحه نخست
    • صفحه دو
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اخبار کرمان
  • ورزش
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • فیلم